De peuterspeelzaal en "Opstapje". 

Linda was een vrolijk en behulpzaam meisje. Ze ging altijd mee boodschappen doen en wilde ook graag helpen bij huishoudelijke karweitjes. Ze hielp ook graag haar opa met opruimen en de vaat doen. Op 2-jarige leeftijd deden we mee aan "Opstapje", een multicultureel ouder & kind-project. Hier leerde Linda spelenderwijs zich voor te bereiden op de peuterspeelzaal en voor later op groep 1 van de basisschool.

Ze vond hier (tijdens het "Opstapje" project) haar eerste vriendje en vriendinnetje, waar ze later op de basisschool ook bij in de groep zou komen. Tijdens de peuterspeelzaal periode had zij nog wel last van haar eczeem, de ene keer meer dan de andere keer. Haar bijna altijd vrolijke humeur veranderde hierdoor gelukkig niet.

Ze ging tot aan haar 4e verjaardag naar de peuterspeelzaal, wat voor haar wel verwarrend was. Op 12 februari afscheid van de peuterspeelzaal, 13 februari haar 4e verjaardag vieren en op 14 februari meteen naar de basisschool. Ze vroeg dan ook aan mij op die morgen: "Waar ga ik nu naar toe, mama?" Het was die week misschien ook wel iets teveel van het goede geweest.

   
 De basisschool.

 Index.