Linda's  6e verjaardag.
(donderdag 13 februari 2003)

Vandaag vierden wij Linda's 6e verjaardag. We stellen ons voor dat zij in de hemel een leuke verjaardag heeft, met alle kinderen die daar ook zijn. We zijn bij haar op het kinderhofje geweest en hebben het een beetje versierd bij ons meisje. Zo hebben we leuke ballonnetjes gekocht, ook namens Opa en Oma.

Tante Rany heeft vanmorgen een plantje voor haar gebracht. Zelf kon ze vandaag niet naar Linda, daarom hebben wij het mee genomen. Sandra en Patrick hebben ook ballonetjes bij haar opgehangen. Verder hebben we op het Selwerderhof gemerkt dat meerere familieleden ons kleine meisje op haar verjaardag niet zijn vergeten. Dat konden we onder andere zien aan de vele knuffels die er waren neer gelegd. Het voelde goed aan dit te zien.

's Avonds zijn Sandra, Patrick, tante Romy, tante Rina en tante Jaenet bij ons op viste geweest. Het is fijn dat op deze dag ook wij (als ouders, zus en zwager) niet worden vergeten door de naaste familie en omgeving. We hebben van verschillende mensen post ontvangen om te laten weten dat ze met ons meeleven. De geboortedag van ons kind is even moeilijk (misschien zelfs moeilijker) als haar sterfdag en de dag van haar begrafenis. Haar verjaardag brengt automatisch de gebeurtenissen rondom haar overlijden met zich mee.

 
   
 Bijna anderhalf jaar later.

 Index.