Lieve Linda.....

Gisteren was je jarig, zeven jaar alweer. De tijd gaat snel.. Als ik kinderen zie van ongeveer dezelfde leeftijd vraag ik mij af of jij nu ook zo groot zou zijn. Papa, Mama en Sandra hadden gisteren een vrije dag. Patrick moest 's morgens werken.Wij zijn tussen de middag naar jou toegegaan. Toen we het Selwerderhof opreden waren Suzanne, Kirsten, tante Rany, tante Rely, oom Bert en Jamie pas bij jou geweest. We hebben -zoals afgesproken- "vuurwerk" bij / voor jou afgestoken. De ijsfontein was niet zo'n succes. Daarom hebben we de andere twee maar weer mee naar huis genomen. Het aansteken van de 'sterretjes'gaf ook wat problemen maar gelukkig kreeg Papa het later wel voor elkaar. We hopen dat je er van genoten hebt.

Sandra en Patrick zijn natuurlijk ook geweest. Daarna kwamen ze bij ons en hebben ook bij ons gegeten. Ook oom Rick en tante Jaenet zijn nog komen koffiedrinken. Het was wel gezellig, al was het natuurlijk heel raar dat jij niet meer op je eigen verjaardag aanwezig kon zijn. Tante Rina belde nog hoe het was gegaan met ons. Jij was natuurlijk ook in hun gedachten.

Vandaag zijn oom Rick, oom Rex en tante Rely bij jou geweest. De hertjes of konijntjes hebben de bloemen opgegeten die Suzanne gisteren voor jou had mee gebracht. Had je die beestjes hier toestemming voor gegeven? Het was zeker een leuk gezicht om te zien.

Wat zal ik je nog meer vertellen? Wij missen jou ontzettend en dit zal altijd zo blijven. Als wij op een verjaardag gaan (vooral bij kinderen) ben jij toch de stille afwezige. Dan komt het niet aanwezig zijn van jou toch echt even naar boven.

Voor altijd in mijn gedachten.....

I.C. Ouwinga - Janssen 

 

 Terug naar de index